Familieuitje - High Tea - Klootschieten in de Weerribben

Dit familieuitje in de Weerribben is inclusief:

  • Kop koffie of thee met een stuk huisgemaakte boerenbrok
  • Een van onderstaande activiteiten:
   Boerengolf: Een gezellige variant op het bekende golfspel. Speel met de boerenclub en boerengolfbal het 6-holes parcours
   Klootschieten: Wie heeft de minste worpen nodig met de kloten op het 4 kilometer lange parcours
   Voetgolf: Wie legt het parcours vol hindernissen en opdrachten het beste af?
   Poolvoetbal: Speel nu het bekende poolbiljart alleen dan met je voeten.
  • Uitgebreide High tea

  Prijs: € 25,00 p.p.
  Wilt u een high wine of high beer? Dan is dat ook mogelijk. 

High beer Een proeverij van Leffe

  Geniet in onze lounge, bij de open haard of op ons gezellige terras aan het water van een de verschillende biersmaken van Leffe: Blond, Dubbel, Triple, Royaal en 1 wisselende Leffe soort. Hiervan mag u er 3 uitkiezen. Iedere gang (Leffe) wordt geserveerd met bijpassende culinaire hapjes.

High wine Proef tongstrelende wijnen met culinaire hoogstandjes

  Optimaal ontspannen bij Knisperend vuur, gezellige zithoek of bij het water, terwijl de high wine begint met ene glas prosecco en culinaire hapjes. Aansluitend kunt u kiezen uit een chardonnay of Sauvignon blanc en als laatste gang uit een keuze van Merlot of Cabernet Sauvignon. Ieder glas wijn wordt voorzien van lekkere culinaire hapjes.
  Kinderen van 3 tot en met 11 jaar betalen € 12,50 p.p.
  Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.


  Opmerkingen:
  Andere activiteiten zijn tegen een toeslag mogelijk, zoals, hand- en kruisboogschieten, lopen op het water en diverse andere activiteiten.

  De prijs van dit familieuitje in de Weerribben is geldig tot en met 31 december 2019.

Weerribben High tea - Klootschieten arrangement

Wilt u een gezellige dag beleven met familie, vrienden, collega`s, dan bent u bij ons op het juiste adres. Speel één van de diverse activiteiten in de vrije natuur, voor jong en oud. Na de activiteiten kunt u genieten van een zeer uitgebreide high tea.

Programma (kan in overleg ook worden aangepast)

11.00 uur
Ontvangst in hete restaurant in Paasloo, met een kop koffie of thee met een stuk huisgemaakte boerenbrok.

11.30 uur
Klootschieten door de omgeving.

13.30 uur
Een zeer uitgebreide high tea.

De High Tea bestaat uit o.a.:

  • Diverse Engelse melanges
  • Muffins en brownies
  • Diverse sandwiches
  • Scones & Soesjes
  • Petit fours
  • marmelades en clotted cream
  • Diverse andere zoetigheden
  • petit crolines
  • mini quiches
  • Ambachtelijk broodje
8.5/10 6 reviews

Reviews van gasten

Coen Bijl

Met partner

8

Beste, Het was allemaal top. Klootschieten gedaan. Koffie stond al klaar bij aankomst, high tea goed en snel geserveerd. Kwaliteit van het eten prima, en ook de bediening was oke. De entourage en terras goed. Dus een aanrader.

Anoniem

Met partner

9

Heerlijk dagje uit met vrienden - dagvullend - betaalbaar - flexibel personeel - zeer klantvriendelijk - en een uitstekende high tea.

Anoniem

Met partner

8

Plezierige ontvangst en prettige sfeer bij het restaurant in Paasloo

marga van der voort- de vetten

Met partner

8

Was op zich prima, alleeen..... Wel jammer, dat we, we waren als laatste groep al snel de bal kwijt, een nieuwe bal gingen halen bij het restaurant en toen waren er geen ballen in voorraad doordat er ook een andere groep was gestart na ons. Een prima volledige high thea!!

piet kuizenga

Met partner

8

het is de hele familie goed bevallen,onze complimenten

A. van der Werff

Met partner

10

De locatie was super en het personeel ontzettend (kind)vriendelijk. Het eten was heerlijk en er was voldoende . Voor winig geld heb je een fantastische dag met eten en drinken met een gezellig potje klootschieten. Ik kan alleen maar een dikke 10 geven!!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjewegvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjewegvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjewegvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.